Welkom bij de Accuinc.nl - uw partner voor batterijen en accessoires voor alle apparaten!
0

Annuleren en retourneren

Home

-

Annuleren en retourneren

Annuleren en retourneren

Ruilen en retourneren is geen probleem, met uitzondering van verzorgingsproducten, die kunnen niet worden geretourneerd. Voorwaarde is dat het artikel niet gebruikt, beschadigd is en/ of getracht is te herstellen en met de originele labels en verpakking binnen 30 dagen retour wordt gestuurd.

Alle geretourneerde artikelen moeten in gloednieuwe conditie verkeren, ongebruikt en met alle originele tickets en verpakking. Verzoeken om producten te retourneren vanwege kwaliteitsgebreken

Als we u het verkeerde artikel hebben verstuurd:U heeft de mogelijkheid om 1) het artikel in te ruilen voor het juiste artikel , of 2) het in te wisselen voor een volledige terugbetaling. Klanten dienen eerst met de Klantenservice te bevestigen dat zij in aanmerking komen voor een retournering of inwisseling voordat ze de artikelen terugsturen.

Als we een artikel hebben verstuurd in de verkeerde kleur:

Als we u een defect artikel hebben verstuurd: U komt in aanmerking voor een terugbetaling of inwisseling afhankelijk van de productcategorie.

Als u niet tevreden bent met uw aankoop: U kunt in aanmerking komen voor een terugbetaling of inwisseling afhankelijk van de situatie en het producttype.

het artikel wordt alleen retour geaccepteerd als het in de originele staat en verpakking wordt teruggestuurd. Daarom adviseren wij u om te allen tijde de geleverde toebehoren te bewaren.

u kunt een artikel retour sturen binnen 30 dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling

Mocht je onverhoopt toch van je bestelling willen afzien, neem dan contact op met onze klantenservice.

info@accuinc.nl

ACCUInc

Accuinc.nl is groothandel en importeur van accu's, batterijen en toebehoren. Een goedkope accu kopen doet u daarom bij dé accuspecialist voor bedrijven en particulieren. Wij staan voor professioneel advies, een vlotte levering, uitstekende service en accu's van absolute topkwaliteit tegen zeer scherpe prijzen!

SNELLE LEVERING

Waarom Accuinc.nl?
✓ GRATIS VERZENDING
✓ SNELLE LEVERING
✓ 30 DAGEN BEDENKTIJD
✓ 1 JAAR GARANTIE
✓ VEILIG ONLINE AFREKENEN
✓ ENORM ASSORTIMENT EN LAGE PRIJZEN

Advies nodig bij het kopen van batterijen? We zijn je graag van dienst.

info@accuinc.nl

Maandag t/m vrijdag | 08.00 - 18.00 uur

Copyright © 2024 by Accuinc.nl

Veilige betaalmiddelen